Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga hämningar

Vi går in
alla tankar är borta
jag lämnar allahämningar o kläder i hallen

Jag har aldrig gjort såhär förut
det enda jag vet nu är att jag måste ha honom, nu
Driften är så stark att den inte går att förneka

Efteråt vet jag inte
vem som förförde vem
Jag känner mig rusig o omtumlad
När vi uttröttade o lyckliga somnar
har dagen redan vaknat
En strimma vintersol letar sig in
genom persiennens grå slöja
lyser på oss två
där vi ligger tätt ihopslingrade

En doft av kärlek lever i rummet

 




Fri vers av fröken pia
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-01-10 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia