Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epitaf

tusentals
miljoner
miljarder
triljoner


hundratals
tiotals

En.

Så många har vågat.

Men. När jag gör det. Är jag bara en. Ensam. Allena.


Triljoner gånger ensammare.
Som predikarelena.

Jämfört med Birgitta.



Samma kön. Samma land. Samma övertygelse. Samma Jesus.


olika börd.

Men samma steg.
Jag måste

är befalld,
är fri
är jag
är du
är Jesus


Vanvett och Helgon

i samma kropp

som är
vi




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 00:26



Bookmark and Share


  ulf olsson
oerhört
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl