Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan röra vid dina drömmar

Sömndrucken ber jag dig komma närmare
vi glider behagligt mellan dröm o tanke 
du är så nära att jag kan röra vid dina minnen
o alla dina drömmar du lämnat bakom dig
Känslan av din hopplöshet är så påtaglig
i dina ögon att den tränger igenom dina slutna ögonlock

Du är så vacker mitt i natten
Det sista jag tänker är att du lyckats bryta dig in




Fri vers av fröken pia
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-01-10 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia