Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




haiku (fångst)...

 

när dimman stiger

vid slottsparkens Saxåkrök

fångar stork grodor

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 262 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-10-02 09:49



Bookmark and Share


  Nina V A
Landar fint!
2011-10-02

  Kungsfågeln
Fin haiku med underbart foto
2011-10-02

  Lili Samuelsson VIP
en riktigt bra haiku.
2011-10-02

  Ninananonia VIP
men grodor är fina :)
2011-10-02

  Ninananonia VIP
Härlig haiku..härlig bild..
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra