Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här den 29:e september, ett datum som för mig har livsviktig betydelse.


Uppvaknande

Fem år har gått

Sen den dagen
Då tiden stod stilla

För första gången

Ett samtal
En nyhet

En vän mindre



Brutalt uppvaknande



Verkligheten
Stod vid dörren
Jag släppte in honom

Och han var rak och ärlig




Detta kan vara du
Om du väljer fel väg nu




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-10-02 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon