Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan VS Verklighet

Ligg ner, stäng ögonen
Somna in, låt drömmen fånga
Vakna utvilad, fånga dagen


Ligger ner, ögonen vidöppna
Totalt klarvaken, hjärnan analyserar
Seg och dåsig, stirrar oseende


Äta frukost, få energi
Ta en promenad, andas frisk luft
Möt människor, var social


En till kopp kaffe, ingen energi
Sitter vid datorn, tar en cigarett
Spelar spel, i min ensamhet


Gå på resturang, ät gott
Sitt i solen, få inspiration
Umgås med vänner, gå på bio


Ingen aptit, dricker mer kaffe
Gardinerna fördragna, kreativiteten avstannad
Klappar katterna, ser på film


Varva ner, sitt i fåtöljen
Drick en kopp te, njut av kvällningen
Läs en bra bok, med tända ljus


Känner stress, sitter i datastolen
Tar mer kaffe, ångest inför natten
Stirrar på skärmen, i mörker





Ligg ner, stäng ögonen
Somna in, låt drömmen fånga
Le åt sällskapet, Herr Blund ger


Ligger ner, ögonen vidöppna
Totalt klarvaken, hjärnan analyserar
Ler bittert, åt Fröken Insomnias sällskap




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 273 gånger
Publicerad 2013-10-25 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon