Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket kan en människa förlora innan hon tappar förståndet?


Hav av ondska

Stirrar med tomma oseende ögon långt ut i universum
En tjock dimma börjar sakta omfamna mig
Allt är suddigt och vanställt
Sömnen kommer för sällan numera
Drömlandet är en skrämmande plats
En oändlig labyrint
Där det som söks aldrig kan återfinnas

Tiden springer förbi
Med årslånga minuter

Tid ska göra sorg enklare
Hur mycket tid
Tills jag kan andas igen?




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-21 02:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lo: ångest av neuroleptika. det är skräck det. bara omänskliga varelser kan komma på såna piller.
2023-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Vad är någons 'största skräck'? Är det att bli avslöjad eller är det känslan av att hålla på att bli knäpp?
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon