Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner som vandrat vilse.

Så många år
Har nu rullat på
Sen den dagen

Jag tog mitt beslut

Ett beslut jag aldrig ångrat
Jag valde livet

Livet tog tid på sig
Men jag tror
Att jag nu
Börjar lära mig

Att leva

Glada minnen
Skapas varje dag
Och förgyller min vardag

De ledsamma minnena
Finns kvar

Idag begravdes
En ur mitt gamla liv
Från min trasiga tid

Minnet vandrar
Runt bland alla de
Som vandrat vidare

Mina tankar stannar
Vid min vän M
Sju år
Och nio månader
Har nu gått
Sen du försvann

Tänker på dig mycket
Hjärtat slutar aldrig

Hoppas

Att jag får möta dig igen

Det gör inte ont
Varje dag

Många dagar
Minns jag dig
Med ett leende

Idag tänker jag
På tomheten
Som skapades
Den dagen du
Gick vilse
Till den andra sidan

Den gör ont


Jag hoppas
Att den den dagen
Det är min tur
Att vandra vidare
Att du väntar där på mig


Även då det
Antagligen

Tar lång tid

Jag är inte redo än


Jag hoppas jag får
Möta er alla

Som var en del
Av min trasiga familj
Min vackra familj






Ni är saknade













Fri vers av DarkSideMoon
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-11 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört vackert. får mig att tänka på bella. vi fick 1½ år tillsammans. allt handlar om henne. fortfarande. jag älskar dig bella!
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon