Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid är skrämmande.

Det tog tio månader
Efter demonen tog över
Och sen var du borta.

Sju dagar efter du fick hjälp
Försvann min andra trygghet.

Du var lovad två år.
Efter det beskedet
Var du borta efter sju månader.

Tänker på dig och min andra trygghet ofta.
Saknaden är krossande.
Rädslan är skrämmande.

Det var inte rättvist mot dig.
Du var så full av liv.




Jag lovar!
När jag kan kommer jag och hälsar på
Din sten mamma.







Fri vers av DarkSideMoon
Läst 146 gånger
Publicerad 2023-09-06 03:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den här texten läste jag på hemmagjord göteborgsk dialekt. Boken jag skall börja läsa skrevs o trycktes på sjuttiotalet och eftersom jag börjat läsa förordet på hemmagjord dialekt från sydväst, så kommer det nog hålla i sig ett tag. Bästa väninnan pratar förstås värmländska med mig ibland, så då sjunger jag gärna på just värmländsk hemmagjord dialekt...
2023-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Syd Barrett var skrämmande.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon