Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelse haiku

Ur fuktig svart jord

föds morgonens dimmälvor

dör i höstsolen

© YM Bohman-11

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-02 18:37



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin haiku som framkallar vackra bilder
för min inre syn.
2011-10-03

  Anya VIP
Fin bild framkallas. Bra!
2011-10-03

    ej medlem längre
Fenomenet har en vetenskaplig förklaring... men vem vill höra den? Föredrar din poetiska beskrivning:-)
PS. Jo jag vet att du är naturvetare och vet... men du är även en fin poet
2011-10-02

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag associerar till min egen "Morgondimman"...
Ja dimmor och älvor är flyktiga...
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER