Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sin själ och hela sitt hjärta


Jag läser hans dikter
jag känner hans ord
jag önskar jag aldrig fått veta

det är själsliga bikter
på dukat bord
som flottyren skållande heta

det är ungdom med vishet
av ålders mått
det är smärta som ilsket ropar

det är värk utav livet
ett rågat mått
frågor och svar sej hopar

det är själslig vånda
det är livets makt
det är orättvisor och smärta

med en makt över ordet
har han slutit en pakt
med sin själ och hela sitt hjärta


©yvonne eriksdotter 2011




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 421 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-02 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en underbar rytm i hela texten.
2011-10-03

  Celticgirl VIP
Jag gillar hur rimmen flödar i denna text. Innebörden är vacker den med!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter