Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korpen frossar

 

 

Skriver inte alls sanningar
letar aldrig efter det rätta, nej

Jag begär inte gryningen,
synvillan utanför mina fönster

I mina rum planerar vi en resa
som strax blir av och jag undrar
var jag blev av?

Jag var borta från postsorteringen, långt från lekis
närmre gåtan och vännen och tiden, men -

Jag har en korp på axeln
vi kommunicerar mentalt och aldrig på riktigt

korpen har svalt orden; korpen frossar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-02 20:16



Bookmark and Share


  Raul Ström
Korpen frossar. Korpen är hemsk.
2011-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Känner en pensionerad präst som skrivit en diktsamling om korpar. Jag fick ett ex.
2011-10-03

  ULJO
Håller med föregående talare, man blir aldeles mållös.
2011-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Korpar är coola.
Hitchcock hade en på axeln på en bild.
Wadling också.
Önskar att jag hade en.
Jag brukade kalla mig The Raven.
C'est moi.
Gud använde en korp för att bringa mat till profeten Elia, då han befann sig i "exil". På flykt. Förföljd för sanningens skull.
2011-10-02

  Ingela Svenson VIP
sååå underbar, nu blir jag mållös...korpen är myternas fågel, som ett trollväsende
2011-10-02

  Peter Olausson VIP
korpen är en resa i sig, det svarta som finns som plump och vingstreck där uppe. Har några nära, de som kommer från skogen men som jag aldrig ser vart de tar vägen. Var finns din, det får du mig att undra, när den inte sitter på din axel?
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP