Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en lång tids depression kände jag mig redo att gå vidare. Jag kände mig lugn


Släppa taget

du fingrar på bandet
ett leende leker på läpparna
du undrar du undrar så mycket
en sax i handen
ett hårt grepp om den

fingrarna på repet
blicken mot horisonten
och med en enda rörelse faller repet itu

och du tar ett djupt andetag


lugn nu




Fri vers av Queen_of_me
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me