Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ärr

Jag har ett ärr på min läpp
färgar ena bågen vit som min hud
så den försvinner in
skapa asymmetri

ärr längs min kropp
löper band
vita av silver
arga röda
nya rivsår längs knogarna
jag är krigare vet du
jag har ärr




Fri vers (Fri form) av Queen_of_me
Läst 238 gånger
Publicerad 2013-04-08 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
då ar jag en krigare i din arme :)
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me