Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 minuter

 

 

 

18 minuter

sedan går vi ut i hällregnet
med uppslagna paraplyer


över gatan drar ett myller
vid grön signal

jag är inte fin
jag har ingen kultur

i förrgår hade jag gått ner i vikt

måndag morgon
min favoritstund av veckan

jag har saknat er

havsutsikt med öar och skepp
havsfåglar och vattenväxter

de små små fiskarna som pilar
och de regntunga människorna på bryggan -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-03 07:48



Bookmark and Share


  Raul Ström
Du tog med mig på en resa. Tackar !
2011-10-25

  anits VIP
Gillar den här, en fin text
2011-10-03

  Anders Perols
Många känner sig nog regntunga en dag som denna. Väl diktat!
2011-10-03

  Börje Larsson
Skön måndagstext. Bra!
2011-10-03

  Larz Gustafsson VIP
I mina ögon är du fin.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP