Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tomt perrong

En tomt perrong


Inget ljud skrämmer bort skuggor
När man står och stirrar blind

På en perrong
I ”Nu”

Man tittar bakåt på spåret
”Ja” och ”nej” går sida vid sida

Så många val
Så många beslut

Så många gånger
Man inte tänkte före

Och så står man ensam
Och hör ett eko

Av den sista visselpippan




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-03 07:54



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Sanna rader. Gillar verkligen!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros