Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lite yr här..


Mannen i mitt liv


Min man är född
han föddes ett tag sen
underbart

Han är helt enkelt helt underbar
han har fått över tjugo namn nu

jag orkar inte skriva upp dom numera
varje namn beskriver honom på något sätt

Han är mitt allt




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP