Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndrig

 

 

 

jag har alltid tid

jag glömmer inte -
jag tillber

jag går ut och förblindar

 

successivt avtar du

du är söndrig som ett djur
din päls är loppbiten och du är fattigast

 

livet svek
livet var ointressant

jag är sviken

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-03 12:25



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Stark avslutning...
2011-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Vem tillber du?
2011-10-03

  anits VIP
Dina ord är sorgliga
vemodigt att läsa
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP