Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet hur jag menar nu





mitt annars
rätt fritt flytande intellekt
min rätt fritt flytande fantasi
min rätt sorgligt avstannande känsla

ja alltså
det händer nånting
kors och tvärs
när du
lägger upp dig
öppnar dina hemliga böcker
till allmän läsning

du blir så
privat




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-03 13:13



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
som honung
2011-10-03

  Kjell A. H Lundin
Oj, nu blir det så där att du verkar ha tittat in i huvudet på mig, men du har fått till det så mycket bättre än det jag tänkt! Sabla lustigt Gunnar! Här kastas man nu mellan ett ”mitt” och ett ”du” som för mig kan lika gärna vara två som en person. Den här texten gillade jag och slutklämmen ”du blir så/privat” sitter som smäck tycker jag.

Vännen
Kjell
2011-10-03

  Lili Samuelsson VIP
gillar kontrasten i allmän och privat.
snyggt
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP