Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta minst sagt hastigt klockan 07:55 en vardagsmorgon.


Ånger och hysteri



Vaknar av ångern

att jag mot förmodan kunde få

dig att tro att jag

överhuvudtaget har något emot dig.



Det är som ett pulserande extra hjärta

som lamslår det gamla så pass

att hela världen lamslås med det.



Regnet piskar ned från den intetsägande

himmel som jag tror ser ned på

vilken frustrerande total idiot

den tvingas bevittna existerar.



Det var aldrig

riktat mot dig.







Fri vers av filharmoniker
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-10-06 08:36



Bookmark and Share


  Zackari
"Det är ett pulserande extra hjärta
som lamslår det gamla så pass
att hela världen lamslås med det."

Tror att min egen puls saktade ner lite ner jag läste detta, som att vakna mitt i mörkret och se allting klart.
2013-12-01

    trasselsmuts
Alltså den första meningen! Bra!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker