Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Av: Sherko Bekas

Översättning: Karim
________________


Samma trädgård.

Samma träd.

Samma bänk.

Men ej samma trädgårdsmästare

Ej samma blad och lövverk

Och ej samma älskare och älskarinna!






Fri vers av Karim Mahmoudi Taghana
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 15:30



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fin betraktelse.
2012-02-26

  Filosofen2
Tidens rum och tidens cirkel
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Karim Mahmoudi Taghana
Karim Mahmoudi Taghana