Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitter

Av: Sherko Bekas
Översättning: Karim
________________

Tidigt om morgonen

när solen steg upp och väckte bergstopparna

hade för länge sen en fågel av mina sömnlösa dikter

redan kommit hem från topparna

och kvittrade oavbrutet på det snöiga pappersarket

framför mig!




Fri vers av Karim Mahmoudi Taghana
Läst 522 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 20:20



Bookmark and Share


  Filosofen2
Känns som det är utomlands.... Vindarna och kvittret luften
2011-10-05

    ej medlem längre
Jag tycker om den här, speciellt!


"när solen steg upp och väckte bergstopparna"
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Karim Mahmoudi Taghana
Karim Mahmoudi Taghana