Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kurdisk litteratur


Att återvända från krig

Av: Shallaw Habiba
Översättningen från kurdiskan: Karim Taghana

Jag minns inte namn på någon blomma
Hur ska jag kalla dig?

Jag minns inte namn på någon gata
Vart ska jag ta dig?

Jag minns inte namn på någon vän
Vem ska jag presentera dig för?

Utan blommor, gator och utan några vänner
Vem är du
som känner igen mig på det här sättet?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Karim Mahmoudi Taghana
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-01 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karim Mahmoudi Taghana
Karim Mahmoudi Taghana