Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi var fyra stycken och gick i trean...




diktaren,
Ola,
René
och Suzanne

Renés pappa hade en Mersa
Suzanne var mörk och adopterad
Olas pappa skötte Idrottsplanen
diktaren tyckte om att boxas

vi bestämde visa varandra
vad vi hade därunder
och tjejerna var först
Ola och diktaren antecknade noga

när det blev vår tur
sa Ola att han måste hem
och diktaren sa desamma
men glömmer aldrig sveket

helvetes helvete !
det är ju fan
46 år sen
diktare vet ni !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-03 17:31



Bookmark and Share


  Zelogath
Med tidens gång
Kan de små minnena
Växa till sig
Och bli en ångestfylld hemlighet
Kanske dämpar sig detta nu
När du har fått ventilera dina tankar
2011-10-05

  Kjell A. H Lundin
Vilken skamlig hemlighet, men nu kan du gå vidare! Jag tror de flesta av oss bär på något sådant. Det här gillar jag!

Hälsning
Kjell
2011-10-04

  Pirjo VIP
.. sånt glömmer ingen..
hjärnan glömmer ingenting
överhuvudtaget
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP