Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi borde haft ett slott

 

 

 

jag behöver inte lämna blod

eller misskreditera någon
det ligger inte inom mitt arbetsfält

där sånger sjungs av tunna spunna

de spelberoende 
blandar kortleken alldeles för länge

årstiderna växlar
snön tvekar aldrig innan den faller

jag har ett gästrum
där bor det åtta rumäner

vi borde haft rymligare
vi borde haft ett slott

att inhysa alla ledsna i

och en skrivarstuga
i ett landskap för de svaga och lytta

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-03 18:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag bor gärna i ditt slott! fin text!
2011-10-05

  stella
Alla möten är heliga så du får väl stå ut med dina rumäner...hahaha...
2011-10-04

  anits VIP
Tänkvärt skrivet
2011-10-03

  Ingela Svenson VIP
Så bor du, i ett ordens slottshotell där många läsare kan finna sitt hem trots att golvet är osäkert och taket silar ljuset, där kan alla bo som tagit plas i fartygets lastrum, utan återvändo, vackert!
2011-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Du menar...folk som sover över???
Uff!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP