Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(rubrik)

för vem är det
som ständigt anpassar sig
till ditt liv
till dina vanor

som kammar sig
när du vill

är det kanske själen
eller är det så enkelt som
skuggan av dig?

för ingen kan
som en skugga anpassa sig
till världen.




Fri vers av Niclas P
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas P
Niclas P