Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett alldeles helt galet försök på riktigt


den bigotta porträttmålarens åtrå





han skulle bara oskyldigt
måla hennes vilande kropp

täckelse i siden faller ljudlöst
från underskön rosenknopp

ur alldeles ljuvlig knipande snipa
små duvungar pipande kryper

runt elegant skurna frukter
ormtungor fuktande förluper

hon darrar i våt, obruten extas
den blinde målaren gör entré

blandar sina färger han samlat
lyfter sina händer...till en synlig idé





nä, jag kan inte fortsätta skriva
nåt mer på den här dikten

jag klarar det inte
jag klarar det inte

förlåt mig

jag hade så gärna velat

men du tar orden ifrån mig

aldrig har det hänt...













Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 20:59



Bookmark and Share


  Zelogath
Ibland är det som inte ännu är sagt
Det som säger vad som behöver sägas
I dikten
Mycket bra, applåd!
2011-10-05

  Börje Larsson
Jag tycker nog dikten är klar efter " synlig idé". Det som kommer efter känns onödigt.
2011-10-04

  Kjell A. H Lundin
Vilken komposition!
Resten får vi själva inträda i!

Det här kan du
Det här kan du
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP