Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan se allt igen

Så vagga dom
ja avliva dom små stackars satarna.
Kanske var jag kär under resans gång,
men vad gör det när jag själv ändå ska dö med olyckan tätt intill mig.
Svinen regisserar allt som händer oavsett min orörda hy eller din opererade kropp.
Kan du se vad som håller på att hända?
Kan du se att jag sitter still?
Jag räknar inte längre med att en motpool ska göra sig hörd,
men det gör ont i min själ.
Vill du hjälpa min iver, eller vill du att jag ska se allt från den svarta sidan?




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-10-03 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling