Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färggrann

Kniven slinter i handen, det händer ibland när man jobbat länge.
Men vattnet är inte rent, det är rött av blod och inälvor,
faktiskt ganska vackert mot allt det gråa.

man får väl torka händerna i skägget.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström