Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
illusioner


Alla mina liv

Jag minns att jag levde i Österrike
på 1800-talet
hade en bra man och två barn,
en pojke och en flicka
Jag blev kär ändå i en annan man
som var min "rätte"
Det blev en svartsjukedrama
båda männen störtade ner från berget

Jag levde svartklädd i min långa klänning,
tight livöverdel, hög krage, långa ärmar
med knappar nertill,
nederdelen var bred,
veckad.... barnen växte upp
med sin sörjande mamma.


1958 låg jag i mammas mage och skulle
födas... hon orkade inte bära mig...jag blev inte till..

Livet som jag lever nu började 1960...
slutade 1967,
fortsatte 1972 12 17 - jag lever än.

Vem var jag från -67 till 72,,,ett lik i ett vakum... minns rakt inget..
jag levde i min trauma i tremor...





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-10-04 07:43



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
Mmm....spännande!!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP