Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Kompisar

Du gjorde bara Det du skulle göra
Du gav mig avskeds lilja som böra

Du stöttade mig med din stadiga hand
Du visade mig vägen

Jag har gjort Det jag kan göra
gått vidare och bönhöra

Jag har förvandlat liljan till orkidé
någon annans idé..

Och jag kan bara förstå Dig med..
sluta grubbla bara le

Ty livet är kort som tidens rast
och lyckan är dyr i nuets hast




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-10-04 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP