Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan på tunnelbanan


Ler åt duvan
i regnbågens färger
och nickande gång


kontakt sökes med
de stressade människorna
på perrongen i underjorden...




Övriga genrer av Idun 1
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-01-11 21:50



Bookmark and Share


  noname_realmind
Den här bilden känner jag igen! De är för
söta de där duvorna... kontaktduvor ((:
2006-01-16

    Cajsa
Mycket bra dikt!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1