Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKTOBER

Varför skaldar ingen om Oktober
den lugnaste månaden av dem alla
Månaden
när inga löv eller flingor falla


Då har vi skördat och stängt
inför vår vinter
Varmt och gott det är i stugan
Måhända att vi hör surret
från den allra sista flugan


Då kanske
de är den enda tiden
höra på brasan
eller bara känna på friden


Så förringa ej Oktober månad
den har mycke gott att skänka
Låt den hjälpa dej att sluta ögonen
Inte bara tänka
M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 16:14



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat
2011-10-04

  Mona Drugge
Så sant. September har ju gått mot denna oktoberhöst o visst ska vi försöka se o ta emot så gott det går av allt fint denna månad vill oss bringa. Skrev en ny dikt här o nästan kan man förknippa den med kanske dagens oktober osv..
2011-10-04

    ej medlem längre
Oktober är som en mogen kvinna...
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP