Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 år igen


sitter i fönstret och fumlar med orden igen

att berätta, avslöja sig
det visar upp det jag tror är smuts
det är inte smuts
det är inte sår
att inte få gensvar
eller att få ett nej är jobbigt
men
hördu
11 åringen
det är inte pga såren
eller märket i pannan
eller en smutsig själ

det bara är

det är heller inte såren
(som mest är ärr nu)
märket
(som jag inte har)
eller smutsen
(som inte finns)
som är anledningen när någon vill ha mig
det är inget fel på mig
jag ser bra ut
jag är en bra människa
jag är smart, snäll och social
jag måste inte säga ja
jag måste inte säga nej

jag har massor att ge
kärlek värme kåthet
orgasmer råd
en axel en famn

jag har massor att få
kärlek värme kåthet
orgasmer råd
en axel en famn

för
hördu
11 åringen
du är inte 11 längre




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-04 21:10



Bookmark and Share


    Igot Tochange VIP
Ja, vad spelar det för roll att man vill ha nån när den speciella någon inte ens vill ha sig själv?

Känner igen det där.
2011-11-24

  Lilla My* VIP
Gillar den här! Vem har väl inte fastnat i denna 11-åringsfälla eller 5 år eller...ja här beskriver du den och våndan av att vara sk vuxen!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha