Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpar i vardagen

Liten och fyrkantig
stark och målmedveten
kämpar han gatan fram
på stela ben som berövats sin motorik
av hjärnblödningen för ett år sedan.
Tankarna fungerar som de skall
han vet att en och annan funderar
över gången, men det struntar han i.
Närmare centrum av staden ser jag
en mycket gammal man som sakta
tar sig fram stödd på en lång stav
som han håller med båda händerna.
Två föredömen.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och berörande text. Applåd!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP