Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

esmeralda

Esmeralda så du vet
kärlek sedan du är bitter
unken och sval

Esmeralda som du vet
jag är svår och kal
enkel och klen

så Esmeralda kom hit
och bär mig en bit




Fri vers (Fri form) av Niclas P
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas P
Niclas P