Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam Natt (2011) och framåt.



har du märkt hur månen brinner,

det finns många som försöker låta bli,

du blir så ensam när trafiken försvinner,

i ett rum där världen blir sorti,

där romantiken inte spelas som du vill.



Men jag lyssnar hellre sönder musiken,

än att vara där den inte finns till...




Fri vers av StepUp
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 00:06



Bookmark and Share


  Anna*
Jag läser längtan och det som får vida konsekvenser i en intressant text. Applåder
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

StepUp