Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuomitako..




Tuomita tarkoittaakin oikeastaan tehdä päätös...
tehdä päätös hetkessä, tilanteesta tilanteeseen ....


Tehdä päätös tarkoittaa ajatuksen selventämistä

Ajatukset ovat mielikuvituksen leikkiä ymmärryksen hyväksi





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-10-05 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP