Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
döma en annan människa, beteende eller situation... Vad är syftet : välvilja eller rannsaka bort en annan individ...


Att döma



Att döma, utvärdera....nej tack

Att överblicka för att hitta fler möjligheter,,,ja tack

*
är att ta ett beslut om någonting
*
ta ett beslut i en situation
*
ta ett beslut är att förtydliga tanken för stunden...

s t u n d e n











Fri vers av Pirjo VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP