Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bästa skådisen

Den bästa skådisen


Vi spelar bra
Vi är bra på det

Vi kan spela hela tiden
Vårt liv är våran scen

Vi kan rollen väldigt bra
Vi har lärt oss med åren

Vi spelar för vem som helst
Vi gillar visa upp oss

Vi vill inte avslöja
Vem vi verkligen är

Så vi lever oss in
I rollen så mycket

Att vi kan spela
Även för oss själva




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-05 08:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst kan vi det ibland.
2011-11-06

    Birgersdotter VIP
Mycket bra
2011-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så talade
beskrivet hur
det är och blir
för många i
klivet i livet!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros