Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BÄR EN SÅNG I MITT HJÄRTA

Jag bär en sång i mitt hjärta

Nää

jag ska inte rimma på -------

 Därför

så börjar jag om

 Jag bär

i mitt hjärta en sång

 Kan höra den

gång på gång

 Den handlar om kärlek

lycka och ljus

 Kan ge mej

stunder av rus

 De är sången om dej

min älskade

Sången

som aldrig ska tystna

 På den

skall jag evigt lyssna

 Så jag bär

en sång

i mitt hjärta

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-05 17:43



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Vackra vackra ord
2011-10-06

  Lena Själsöga Keijser
ja det gör du
2011-10-06

  sangel
Oerhört vacker bild och vacker text. Fint
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP