Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hamstrar

 

 

jag hamstrar pianon
inför en förväntad pianobrist

de springer som fåglar på raka ben
jag hamrar fram symfonier

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-05 21:22



Bookmark and Share


  Börje Larsson
En rolig fyraradare....
2011-10-06

  stella
Hahaha....vilken känsla!
2011-10-06

  anits VIP
En härlig text, jag hamstrar garn
kan vara bra att ha när folk börjar
frysa då kanske dom kommer till mig
och vill ha något stickatt, jag har ju
garn
2011-10-06

  Ingela Svenson VIP
Vilken underbar tanke, så ska man trotsa naturlagarna!
2011-10-05

  TrollTörnTrappan VIP
Sänd gärna över några pianon till mig oxå :-) Jag vill inte heller att dessa storverk skall ta slut...
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP