Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I närheten av en räls dom inte lagt klart

Alla kan vi se alla kan vi gå nånstans,
alla kan vi be alla kan vi ruttna fast
vi har tilldelats denna chans.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-10-06 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling