Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösteld

Höstens färger sprakar mot mitt ansikte

Lämnar solens kropp att lysa genom dis

Regnbågen är ett valv av lycka, ända sedan barnsben

Jag är vilse i trädens eldar, seglar sakta genom alla regn

Slukar energi och målar själen i egna sagor




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 14:12



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Meningen..jag är fast i trädens eldar... är fantastisk!
2011-10-11

    Max Poisé
Precis så ska orden sättas! Klockrent och förbannat fint!
2011-10-06

  Suzy med punkterna
Härligt att läsa dina alster igen!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish