Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid trötthetens skuldra

 

 

Jag vinglar till vid trötthetens skuldra
i min resa in mot sjukdomen.

Vi fick aldrig ta farväl -

Ibland möts vi i korridoren,
men då har vi redan gått över.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-06 15:54



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Suverän!
2011-10-10

  Ingela Svenson VIP
vi går öve och mellan, kostigt att man alls möter någon männsika, att man tillåts, tillåter sig att ta sig tid, tidlåter sig att söka kontakt, kan detta vara en allvalrig säkehetsrisk, jag darrar
2011-10-07

  anits VIP
Mycket berörande och vemodigt
skrivet
2011-10-06

    ej medlem längre
En tydlig bild, som sen löses upp i konturerna, förskjuts ... Bra. Gillar.
2011-10-06

  stella
Bara man får hjälp av de själar som ska hjälpa till vid övergången så...
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP