Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar i dina ögon

Jag har varit en idiot och

inte blixtrande utan långsamt
som ett svidande sår läker,


har jag öppnat ögonen bara för att drunkna i dina.




Fri vers av HjälpMigFly
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-20 20:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sakta öppnandes, men insuperandes totalt
galant
2011-11-22

  Kalle.O
"har jag öppnat ögonen bara för att drunkna i dina"
Så bra!
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

HjälpMigFly
HjälpMigFly