Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010 (tillägnas ej)


(För att jag är för svag för att bli älskad)

Du är äventyr, du är nattluft i mina glaslungor
Jag älskar dig såsom jag älskar musik
Du är eld
Jag gråter mig torr för dig,
så att jag kan brinna i dig

Jag vill förtäras, jag vill ge liv åt dig
Ät dig mätt på mig




Fri vers av HjälpMigFly
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 14:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ej så svag
denna är stark
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

HjälpMigFly
HjälpMigFly