Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta men alltid med

Vinklande, över havets vågor ser jag liv vid horisonten

Solljus bryter sin spets, flyter ut i alltet

Blänkande slår guld ut i färg mot ögat

Ett liv är slut.. I tanken blommar det. I en evig närvaro

Du är tyst. Men dina levande ord.. Dem tystnar aldrig




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-06 19:52



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar denna, mycket!
2011-10-06

    Ken Cassel
Vinklade, över havets vågor så ser jag liv vid horisonten
Jag skulle vilja lägga till det sistnämda
vid horisonten
Annars jättebra, tycker jag!
:)
Hi Hi

kramar!
2011-10-06

  Suzy med punkterna
När orden lever vidare...det måste ändå vara vackert
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish