Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas illusion

Fångad av minnen som ljusnar i drömmarna

Lutad mot sagans illusion ser jag dig

Tidens vingslag fångar ögonblicket

Vackrare än den nakna sanningen..

 

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-06 21:19



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt, vännen min!
Men jag måste bara ha missat rubriken
För jag tyckte först att det bara stod Minnenas television
Hi Hi
Nä, jag skoja bara
Men rubriken var snarlik i alla fall
Tycker du inte det?

Mera kramar!

Ja, jag ska nog bara gå och lägga mig och sova nu
God natt, min gulliga skrivarvän!
Vi syns och hörs

Ken
2011-10-06

  Kalle.O
Bra!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish