Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRVARO

för en kort stund hörde jag

hur havet brusade upp

som om det lagt märke till mej




Fri vers av Nahojland
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 22:35



Bookmark and Share


  Elwania
får en känsla av separation
när jag läser

2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland